FAQ

Wat is het werkgebied van Ons Patries?
Werkgebied is gemeente Oss en Heesch. (M.U.V. de buitenkernen van de gemeente Oss hiervoor berekenen wij een KM vergoeding en is alleen op aanvraag)

Kan ik mijn hond tijdens vakanties ook bij Ons Patries brengen?
Ja, zie hiervoor de algemene voorwaarden.

Kan ik Ons Patries op de dag zelf bellen voor een uitlaatbeurt voor mijn hond?
Ja, dit geldt alleen voor vaste klanten waar Ons Patries de gegevens en sleutel van heeft.

Als ik in ploegen werk, kan ik dan ook gebruik maken van Ons Patries Uitlaatservice?
Ja, u kunt per week, op zaterdagochtend,  aangeven wanneer u wel of geen gebruik wilt maken van Ons Patries uitlaatservice.

Vraagt u kilometer vergoeding?
Nee, Ons Patries vraagt geen kilometer vergoeding indien uw hond meegaat in de uitlaatservice. (Uitlaatbeurten die buiten het werkgebied vallen)

Waar wordt mijn hond uitgelaten?
Ons Patries laat uw hond uit op plaatsen waar uw hond los kan wandelen en spelen met meerdere honden.

Wat zijn de werktijden van Ons Patries?
Van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur. Avonden van: 19.00 uur tot 22.00 uur. Weekend en feestdagen alleen op afspraak. (hiervoor gelden andere tarieven zie daarvoor de tarievenlijst)

Kan ik Ons Patries ook bellen?
Het eerste contact loopt altijd via het contact formulierfacebook en/of mail. Ons Patries is meestal onderweg met de honden en heeft de volle aandacht daarvoor,  het is dan lastig u goed te woord te staan als ik met de roedel op stap ben. U kunt de meeste info hier op de site vinden en als u vrijblijvend een afspraak wil maken kan dat middels het contact formulier. Indien u klant bent geven wij een telefoonnummer waarop u ons kunt bereiken. (ook alleen als Ons Patries niet op pad is met een roedel)

Kan ik voor mijn hond dagopvang aanvragen?
Dat kan alleen als uw hond ook deelneemt aan de reguliere uitlaatservice. (minimaal 1 x per week en u moet een half jaar klant zijn van Ons Patries)

 

Hondenuitlaatservice Oss | Ons Patries – Vragen