HoeWerktOnsPatries

Hoe werkt Ons Patries:
Bij belangstelling kom ik eerst bij u langs voor een intake gesprek. Zo leert u mij kennen en ik u en uw hond. In dat gesprek maken we afspraken die ik vast zal leggen. Daarin staat oa ook wanneer uw hond meegaat. Dat kan op vaste dagen (per week) of als u een ‘appje’ stuurt wanneer het nodig is. Ook moeten er een aantal contracten ondertekend worden. Namelijk een sleutelcontract, de algemene voorwaarden en uw gegevens moeten bekend zijn bij mij.

Werkwijze:
Ik kom op de afgesproken dagen uw hond ophalen bij u thuis. Uw hond zal deel uitmaken van een roedel en zal dus altijd met meerdere honden uitgelaten worden. Ons Patries gaat niet alleen maar een wandelingetje maken met uw hond. In de meeste gevallen gaat men naar de bossen om intensief te spelen met de honden. Hierdoor kan uw hond zijn energie kwijt en leert socialiseren met andere honden en mensen. Als wij uw hond terug brengen zal hij/zij moe maar voldaan thuiskomen. U begrijpt dat uw hond wel vies kan thuis komen maar als u een handdoek klaar legt zal ik uw hond zo goed mogelijk afdrogen. Uw hond wordt opgehaald in een goed ingerichte bus die voorzien is van ventilatie en daglicht zodat bij elk weertype uw huisdier comfortabel wordt vervoerd.

Veiligheid:
Tijdens de wandeling ben ik verantwoordelijk voor de veiligheid van uw hond. Ik roep de hond(en) regelmatig bij mij en beloon ze hiervoor om ervoor te zorgen dat ze graag bij me komen wanneer ik roep. Doordat de hond(en) goed luisteren voorkom ik onveilige situaties en zorg ik ervoor dat ook andere mensen met plezier kunnen lopen!

Door goed op de lichaamstaal van de honden in de roedels te letten, is precies te zien wat er speelt in de groep. Door hier adequaat op in te spelen wordt voor alle honden een veilige omgeving gecreëerd.

Hondenuitlaatservice Oss | Ons Patries – Hoe werken wij