Dagopvang KleineHuisdierenU gaat een dagje weg, een lang weekendje of tijdens uw vakantieperiode en wie past nu op de kleine huisdieren. Ons Patries wil graag helpen met de verzorging van uw kleine huisdieren tijdens uw afwezigheid. Buiten de verzorging van uw kleine huisdieren, wordt er tevens op uw huis gepast. Er wordt met uw huisdieren gespeeld, geknuffeld en de juiste aandacht gegeven naar de wens van u zelf. Ons Patries brengt 1x per dag een bezoekje aan uw huis en uw kleine huisdieren.

Ons Patries zal tijdens uw afwezigheid uw kleine huisdieren op vangen zodat het voor uw huisdieren het minste stress geeft. Dit is beter dan onder te brengen in een andere omgeving of dierenopvang.

Onder kleine huisdieren verstaat Ons Patries:
Katten, vogels, kippen en alle knaagdieren.

Naast de verzorging van uw huisdier, verschonen van de waterbak en het voeren (staat klaar op de aanrecht) zorgt Ons Patries dat de post weg is bij de deur. Tevens worden kooien/ kattenbakken verschoond. In de avonduren worden de gordijnen gesloten en de lamp aan. Tijdens u afwezigheid vraagt Ons Patries of u de radio aan wil laten staan, dit geeft een huisdier rust en afleiding.

Tarief: €13,50 per keer per dag. (*)

Na kennismaking met u en uw kleine huisdieren zullen alle gemaakte afspraken schriftelijk worden vastgelegd, die door ons beide wordt ondertekent. Naast dit contract wordt gewezen op algemene voorwaarden en wordt een sleutelcontract gesloten.

*(voor feestdagen gelden andere tarieven zie hiervoor de tarievenlijst)

Hondenuitlaatservice Oss | Dagopvang kleine huisdieren ‘Ons Patries’